注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

云地日志

立身娉婷北高峰,花事纷纭心事秾。飓风和雨吹折后,病枝弱叶一扫空。

 
 
 

日志

 
 

学英语 | 洋泾浜英语  

2011-07-14 08:00:21|  分类: 八小时一天 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Chinlish - Garification - 云地笔记

Long time no see.         好久不见。

ungeliable         不给力。

smilence         笑而不语。

emotionormal         情绪稳定。

Chinsumer         到国外旅行疯狂购物的中国人。

vegeteal         开心网上的‘偷菜’。

 

Good good study, day day up.         好好学习,天天向上。

people mountain people sea         人山人海。

seven up eight down   七上八下。

you me you me   彼此彼此。

heart flower angry open   心花怒放。

no three no four   不三不四。

wind flower snow moon    风花雪月

morning three night four    朝三暮四

fire big    火大

Let me see see.  让我看看。

I will give you some color to see see.    给你点颜色看看。

 

我也来编一个:

Hot fire to sky     热火朝天

 

又以迅雷不及掩耳盗铃之势,在网上找到了更多的:

American Chinese not enough   美中不足。

Watch sister   表妹

 

We two who and who?   咱俩谁跟谁啊?

You give me stop!   你给我站住!

You don't bird me, I don't bird you.  你不鸟我,我不鸟你。

As far as you go to die!  有多远,死多远!

 

Go past, no mistake past.   走过路过,不要错过。

If you want money, I have no; if you want life, I have one!   要钱没有,要命一条。

I give you face, you don`t want face. You lose your face, I turn my face.   给你脸你不要脸,你丢脸,我翻脸。

You have two down son.   你有两下子。

You have seed, I will give you some color to see see. Brothers! Together up!
  你有种,我要给你点颜色瞧瞧。兄弟们,一起上!

 
Dragon born dragon, chicken born chicken, mouse's son can make hole.
  龙生龙,凤生凤,老鼠的儿子会打洞。

Know is know, noknow is noknow.  知之为知之,不知为不知。

  评论这张
 
阅读(237)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017